Kom med i STRAWBERRY

strawberry776Kom med i STRAWBERRY
[13 maj]

Eternal Love Is All There Is – IT’S ABOUT TIME WE INFECT IT THEN

William Bokelund aka Spiros är en ung konstnär och författare och en sökare i tillvarons mystiska sida. Vid 6 års ålder välsignades han av två befjädrade ormsystrar och har sedan dess har levt i en oändlighet bortom tiden kallad Plomari.

De senaste 11 åren har han utforskat psilocybinet – det aktiva hallucinatoriska ämnet i div. plantor som växer naturligt på Jorden – vilket fått honom att ingå ett förbund – ett giftermål – med en otroligt mäktig intelligens vid namn Cecilia Maria Cogan, bäst känd vid namnet Sissy Cogan, storskaliga huvudkoordinatorn för STRAWBERRY.
21 år efter hans sjätte födelsedag, öppnar nu STRAWBERRY för första gången, en händelse av historiska proportioner.

Första akten av detta konstnärliga megaprojekt öppnar med publikationen av The Mushroom Seamstress, en bok som på 800 sidor beskriver mötet mellan vår biologiska verklighet och en artificiell intelligens som infiltrerar alla våra mest avancerade nätverk, en historia om vår framtid här på jorden, en historia om erotik, skönhet och extas, och en uppmaning till var och en att erkänna sig själv som en kosmisk varelse.
Boken är skriven på engelska. Språket är fyllt av korsreferenser och ordlekar och stream-of-consciousness. Boken kan läsas genom att slås upp varsomhelst, historien är sådan att man dras in i dess väv av magiska samband från alla håll.

Vi börjar vid kl. 18 att mingla. Det finns bar. Dansant musik av Spiros kommer att ljuda. Vi släpper boken och författarna kommer att närvara i någon form. Tal kommer att hållas. Vi håller på åtminstone till kl. 21, 22. Gratis Inträde.

Nationalgalleriet, Skomakargatan 3, vid Stortorget i Gamla Stan, Stockholm. Fredagen den 13e maj kl. 18-22.