The Mushroom Seamstress

333,00kr

2011, 152x228mm,
rosa hårdband, 800 sid.
Engelsk text, bilder i svartvitt
ISBN 978-91-85747-72-6

Slutsåld

Sissy Cogan, William Bokelund

Slut i lager

Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Spiros, också känd som William Bokelund, välsignades vid 6 års ålder av två befjädrade ormsystrar och har sedan dess levt i en oändlighet bortom tiden kallad Plomari. Spiros är en enkel man som lever i ljuset av Kärleken och det ständiga uppvaknandet till högre medvetande. Han är också regissör och skapare av Strawberry, tillsammans med sin Älskade Cecilia Maria Cogan och the Massive Tactic Team. Vad är Strawberry? Vi har ingen aning, vi blott upplever det i vördnad, förstummade, och säger…

21 år efter hans sjätte födelsedag, öppnar nu Strawberry för första gången, en händelse av historiska proportioner, ledd av storskaliga huvudkoordinatorn Cecilia Maria Cogan, bäst känd vid namnet Sissy Cogan. Första akten öppnar med publikationen av The Mushroom Seamstress, en bok, stolt presenterad av er Styx. Var välkomnad till Plomari på ett sätt som, minst sagt, endast kan vara märkligare än en saga.

Unna er solglasögon och evig semester, mycele sömmerskan ska nu visa sig. Efter 7 års arbete, har vi nu gjort allt för ert höga nöjes skull, för att kunna leverera boken till er, inklusive designat bokens rygg så att ni kvinnor kan tillfredsställa er tussipuss med den.